Celebrades sengles sessions participatives sobre festa major i activitats juvenils

Dimecres, 26 de juny de 2019 a les 00:00

Aquest dimarts al vespre va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Montbui la primera reunió participativa organitzada pel nou equip de govern montbuienc per tal de donar veu a la ciutadania i conèixer les diferents propostes de cara a la propera organització de la Festa Major. L’objectiu de la trobada va ser conèixer les opinions dels montbuiencs i montbuienques sobre com volen que sigui la Festa Major.  L’equip de govern integrat pels sis regidors d’Ara Montbui vol aconseguir que la Festa Major sigui el reflex de la diversitat de Montbui, tant a través de l’aportació de les entitats del municipi com d’aquelles persones que, a nivell individual, vulguin implicar-se en l’organització d’activitats.

Durant la sessió, que va anar a càrrec de la regidora responsable de Festes, Sara Bergantiño, els assistents van exposar algunes de les propostes, com ara realitzar activitats que uneixin els diferents nuclis del municipi; també es va parlar d’evitar la proliferació de grans concerts gratuïts i apostar en canvi per promocionar i donar oportunitats als grups de música locals i comarcals. Els participants a la reunió participativa, més de 30 persones, van apostar clarament per potenciar les festes com a elements de cohesió i també per fomentar els valors de proximitat, aconseguint que les festes siguin elements de dinamització i que fomentin la participación dels diferents col·lectius del municipi.

 

Sessió participativa sobre Joventut

Continuant amb aquesta voluntat participativa i de consultar a la ciutadania què opinen i com volen que s’implementin les diferents polítiques municipals, aquest dimecres va tenir lloc a l’espai Mont-Jove una trobada amb una desena de joves per conèixer les seves inquietuts i propostes per a la programació d’activitats juvenils d’estiu. L’objectiu de l’Àrea de Joventut és fer partícep de les activitats al major nombre possible de joves, aconseguint així la seva implicació no només a nivell participatiu, sino també facilitant la seva capacitat organitzativa.

Darrera actualització: 27.06.2019 | 14:51

Imatges

Sessió participativa (joves)