Cámeres de videovigilància a la urbanització La Mallola

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 00:00

Durant les darreres setmanes s’ha instal·lat un sistema de videovigilància per controlar l’entrada i sortida de vehicles a la urbanització La Mallola. Aquest sistema, controlat directament des de la Policia Local de Montbui, permetrà la identificació de qualsevol vehicle que accedeixi a la urbanització. Tammateix, i tenint en compte la tecnologia existent, que és complementària amb la d’altres cossos policials es podran determinar trajectòries i horaris de pas amb tot detall en aquells casos de vehicles sospitosos.

Es tracta d’una reivindicació àmpliament demanada pel veïnatge de la urbanització La Mallola, que és així el primer nucli montbuienc amb sistema de videovigilància monitoritzat. Les càmeres de videovigilància funcionaran a través de fibra òptica i garantirán que el senyal estigui en tot moment supervisat per la Policia Local de Montbui.

Aquest projecte és el primer que es du a terme a Montbui per controlar l’accés a un dels nuclis disseminats. A La Mallola, urbanització circular i amb una única entrada i sortida asfaltada per a vehicles aquest sistema és el que garantirà en tot moment la identificació dels vehicles que hi accedeixin. Cal destacar que des de l’Equip de Govern municipal s’ està treballant per ampliar aquest sistema de càmeres de video-vigilància a altres nuclis del municipi aprofitant les millores tecnològiques existents (especialment la precisió en la lectura de les matrícules).

Darrera actualització: 07.03.2019 | 13:32