Aquest dijous, lliurament de diplomes als/les participants del curs d'auxiliar de magatzem

Dimecres, 9 de juny de 2021 a les 00:35

Aquest dijous tindrà lloc el lliurament de diplomes als/les participants del curs ocupacional d’auxiliars de magatzem organitzat durant els darrers mesos al CCC La Vinícola és l’epicentre de la formació ocupacional a Montbui.

Els/les alumnes participants van realitzar una part més teòrica amb ordinador, operacions de magatzem i també una altra més pràctica com ara la recepció i enviament de mercaderies. També van empaquetar, flexar, van conèixer les tècniques i productes de packaging, així com es van introduir en la utilització de PDA's...Val a dir que la gran majoria de les persones persones que han realitzat aquest curs han aconseguit la inserció al mercat laboral.

Reobert el servei “Club de la feina”, amb cita prèvia

Des del 2 de juny ha reobert portes el servei “Club de la feina”. En aquest servei, ubicat al CCC La Vinícola, es donen eines i recursos a les persones que cerquen feina. Així, al Club de la feina es pot trobar un tauler amb les ofertes de feina de la comarca, també l’oferta formativa de centres de la comarca, ordinadors amb connexió a internet per facilitar la cerca de feina, i també hi ha personal tècnic per assessorar els veïns i veïnes de Montbui sobre qüestions relatives al mercat laboral. Per poder utilitzar el servei “Club de la feina”, degut a les restriccions sanitàries per la pandèmia de la covid-19, cal demanar cita prèvia trucant al telèfon 93 803 47 35.

Darrera actualització: 09.06.2021 | 18:31