Aconseguir la interacció comunitària, principal objectiu del pla educatiu d'entorn de Montbui

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 00:20

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui aposta per potenciar el Pla Educatiu d’Entorn (PEE) com a element dinamitzador i cohesionador de la realitat educativa municipal.

L’Ajuntament incorpora una persona que realitzarà la implementació tècnica i específica d’un projecte que buscarà la interacció comunitària de tots els agents que treballen amb l’educació en el municipi.

Aquest PEE pretén treballar per aconseguir l’èxit educatiu a través del foment de la convivència i l’educació intercultural, donant coherència a totes les tasques que es realitzen a diferents nivells, tant educatius com socials, però també econòmics, culturals, artístics, esportius i de lleure.

La regidora d’Educació montbuienca Coral Vázquez recorda la importància de “treballar de forma coherent i coordinada, aprofitant un instrument com el Pla Educatiu d’Entorn. L’èxit educatiu té a veure amb la coherència de les diferents actuacions, i el Pla Educatiu d’Entorn és un element que ens permet treballar i interactuar comunitàriament, tant des de l’àmbit familiar, com des de l’educació formal als centres educatius, a nivell de lleure i extraescolars i des del mateix associacionisme”.

Durant els propers mesos es preveu la realització de diferents propostes per potenciar el paper dels infants i els joves en el municipi, entre els quals sobresortirà, per primer cop, la realització d’una escola d’estiu per a joves.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 12:17