A punt el 17è Concurs de Fotografia per a Dones "Com ens veiem les dones" ?

Dimarts, 19 de febrer de 2019 a les 00:00

Dones amb Empenta (DAE) convoca una nova edició del concurs fotogràfic “Com ens veiem les dones?”, que enguany dedica a “Les altres” dones que formen part de la nostra vida. La data límit per a presentar obres és el 22 de març, inclòs, per Instagram @donesambempenta #ConcursDAE2019, o per mail: donesambempenta@dae.cat.

Aquest concurs de fotografia on-line es celebra amb motiu del 8M i és per a dones sense distinció d’edat ni de procedència. DAE proposa fer una reflexió sobre un tema concret, cada any diferent, amb perspectiva de gènere, i expressar-lo a través d’un llenguatge artístic i a l’hora accessible com és la fotografia.

El tema “Nosaltres i les altres” pretén reflexionar sobre les amigues, germanes, mares, veïnes, companyes de feina, de lluita... Familiars, conegudes i fins i tot desconegudes. Saber qui són i com ens relacionem amb elles.

Es poden presentar fins a 3 obres, de tècnica lliure. Cal enviar-les a l'adreça de correu electrònic donesambempenta@dae.cat on ha de constar: Títol, breu explicació de l'obra, nom complet de l'autora, adreça postal i telèfon. En cas de participació directa per Instagram: Títol, breu explicació de l'obra i nom complet de l'autora.

S’estableixen 3 categories: un primer premi, de 100 €, un segon premi, de 75 €, i premi del públic, de 50 €, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui. Els dos primers premis seran decidits pel jurat format per a aquesta edició. El premi del públic serà per la fotografia més votada per Facebook i Instagram fins el dissabte 23 de març a les 12:00 del migdia.

Les fotos es podran veure per Facebook i Instagram a mesura que avanci el concurs i en exposició, del 30 de març fins el 14 d’abril, al Centre Mont-Àgora de Montbui. El lliurament de premis es celebrarà en aquest mateix centre Mont-Àgora, el dissabte 30 de març, a dos quarts de vuit de la tarda.

Darrera actualització: 20.02.2019 | 17:12