10 persones de Montbui en situació d'atur, contractades en un pla d'ocupació per fer tasques de manteniment d'espais públics

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 00:00

Durant aquesta setmana ha començat a Santa Margarida de Montbui el pla d’ocupació "Manteniment d'espais públics", inclòs en el projecte "Treball als Barris 2020" i que inclou la contractació durant 6 mesos de 10 persones de Montbui que es trobaven en situació d’atur, i que realitzaran tasques de manteniment d'espai públics al municipi.

Els/les persones que realitzaran tasques de peons d’obres i serveis al municipi van rebre dilluns passat al CCC La Vinícola formació en prevenció en riscos laborals.

Durant la primera jornada, formativa, l’Alcalde Jesús Miguel Juárez i el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Ocupació i Seguretat Ciutadana Jordi Bòria van donar la benvinguda als 10 treballadors i treballadores i els van animar a aprofitar aquesta oportunitat de reinserció en el mercat laboral.

Cal destacar que les persones seleccionades van ser escollides en un procés de selecció on van participar 25 candidats/es, derivats des del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a l’Ajuntament montbuienc.

El programa “Treball als Barris” està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Aquests plans d'ocupació, que es convoquen anualment, tenen com a objectiu la contractació laboral de persones treballadores en situació d'atur, per tal que puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat, mitjançant la realització d'obres i serveis d'interès general i social.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 12:00

Imatges

Manteniment espais públics Treball als barris