Ja es poden formalitzar les inscripcions per al Carnestoltes d'adults, que es farà el 9 de març

Dimecres, 20 de febrer de 2019 a les 00:00

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montbui ha donat a conèixer les bases del Carnestoltes 2019, que a Montbui tindrà lloc, per partida doble el proper dissabte 9 de març, primerament amb la festa infantil i, a continuació, amb la gran desfilada de comparses d’adults.

Enguany el Carnestoltes d’adults presenta diferents canvis. D’una banda, el recorregut de la rua canvia: ja no finalitzarà la rua en un espai tancat com era el Pavelló Can Passanals i, en canvi, serà el Passeig Catalunya, el punt de cloenda de la rua, i el lloc on es farà l’espectacle d’animació i on es lliuraran els premis.

També, i com a novetat, s’avançaran els horaris d’inici tant del Carnestoltes infantil com també el Carnestoltes d’adults. L’objectiu d’aquesta mesura és afavorir la participació, fent compatible horàriament el Carnestoltes montbuienc amb el que es celebrarà a altres municipis anoiencs aquell mateix dia.

Les inscripcions per al Carnestoltes d’Adults es poden realitzar, de forma anticipada, a l’espai juvenil Mont-Jove (carrer Sant Miquel, 6), fins el proper dia 7 de març, en horari d’atenció al públic (de 17 a 19.30 hores). Precisament una altra de les novetats d’enguany és que tots els inscrits anticipadament rebran de l’organització un entrepà de botifarra gratuït en finalitzar la rua, al Passeig Catalunya.

Els premis del Carnestoltes d’adults continuaran sent els mateixos d’anteriors edicions: la millor comparsa guanyarà un premi de 400 euros i trofeu; la segona millor comparsa rebrà 300 euros i trofeu; la tercera 200 euros i trofeu; la quarta 100 euros i la cinquena també 100 euros. Tammateix es lliurarà un premi a la millor comparsa forània dotat econòmicament amb 100 euros. El premi a la disfressa individual és de 80 euros més trofeu.

Pel que respecta al Carnestoltes de menuts, que es farà davant l’Ajuntament si la climatologia ho permet, mantindrà el format habitual però n’avançarà l’horari. Les inscripcions es podran fer de dos quarts de 4 a dos quarts de cinc de la tarda. Tot seguit començarà un espectacle d’animació a càrrec del grup “La Cremallera” i, a partir de dos quarts de sis de la tarda, es farà el corresponent lliurament de premis.

Darrera actualització: 20.02.2019 | 16:38

Imatges

Carnestoltes infantil