Whatsapp Montbui

L'Ajuntament de Montbui posa en marxa el servei de missatgeria de Whatsapp a través del qual es difondran missatges puntuals sobre temes relacionats amb notícies d'actualitat, agenda, serveis públics, subvencions, bonificacions, avisos a la ciutadania o incidències. Assabenta’t al moment de les novetats i avisos. Rep els missatges via WhatsApp. Fàcil i ràpid.

El servei serà unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells ja que no es tracta d'un xat sinó d'un grup de difusió de missatges .
Aquest canal de comunicació no rep trucades, ni missatges ni tramita incidències.

Per activar el servei:

1.- Registreu-vos al formulari
2.- Afegiu el número de l'Ajuntament al llistat de contactes: 618 55 14 97

En menys de 24 hores entrareu a formar part de la base de dades d'aquest grup de difusió.

 NOTA IMPORTANT : Perquè el sistema informàtic funcioni correctament, preguem afegiu el vostre número de telèfon sense espais

Moltes gràcies

Tanca Formulari

Formulari Servei Whatsapp

Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina o a l'enllaç de Protecció de dades

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.


Darrera actualització: 3.04.2023 | 09:35
Darrera actualització: 3.04.2023 | 09:35