Promoció Econòmica: Servei Local d'Ocupació

 

El departament de Promoció Econòmica està ubicat a l'edifici de La Vinícola. Aquest departament és l'encarregat de coordinar les accions en matèria d'ocupació, formació, turisme i comerç en el municipi. Entre altres activitats, es realitzen accions d’assessorament i orientació personalitzades a les persones que cerquen feina al nostre municipi. Es gestionen programes subvencionats que desenvolupen polítiques actives d'ocupació i diferents accions formatives subvencionades, prioritàriament per a les persones desocupades.

Al departament de Promoció Econòmica us ajudarem en el procés de recerca de feina i millora de l'ocupabilitat. Per aquest motiu, hem creat per a tu un banc de recursos molt útil: 

 

                                 BANC DE RECURSOS SLO

 

  FORMACIÓ OCUPACIONAL


La nostra Àrea de Formació Ocupacional està certificada en la Norma ISO:9001 i d'aquesta certificació deriva la nostra política de qualitat.

El nostre centre fa cursos de Formació Ocupacional subvencionats pel SOC i pel FSE. Durant el 2022 s’ha cursat el Certificat Professional ADGG0508, d’Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents. Ha tingut una durada de 480 hores, amb pràctiques incloses.

Per a la convocatòria de FOAP 2022, s'ha sol·licitat un nou Certificat Professional canviant la temàtica dels anys anteriors. S'ha volgut fer una aposta per la formació en àmibt de logística i gestió de magatzems. Actualment estem esperant la resolució que ens digui si hi ha atorgament sobre aquesta formació. 

           

 

  OCUPACIÓ


Dins de l'àmbit ocupacional cal destacar també tots els programes ocupacionals que s'estan portant a terme.

- Gestió de la plataforma XALOC: intermediació laboral amb persones desocupades i empreses

- Gestió de programes ocupacionals del SOC: Projecte Treball als barris, Treball i Formació, Programa Referent d'Ocupació Juvenil, etc.

 

Darrera actualització: 06.03.2023 | 09:54