Promoció Econòmica: Servei Local d'Ocupació

 

El departament de Promoció Econòmica està ubicat a l'edifici de La Vinícola. Aquest departament és l'encarregat de coordinar les accions en matèria d'ocupació, formació, turisme i comerç en el municipi. Entre altres activitats, es realitzen accions d’assessorament i orientació personalitzades a les persones que cerquen feina al nostre municipi. Es gestionen programes subvencionats que desenvolupen polítiques actives d'ocupació i diferents accions formatives subvencionades, prioritàriament per a les persones desocupades.

Al departament de Promoció Econòmica us ajudarem en el procés de recerca de feina i millora de l'ocupabilitat. Per aquest motiu, hem creat per a tu un banc de recursos molt útil: 

 

                                 BANC DE RECURSOS SLO

 

  FORMACIÓ OCUPACIONAL


La nostra Àrea de Formació Ocupacional està certificada en la Norma ISO:9001 i d'aquesta certificació deriva la nostra política de qualitat.

El nostre centre fa cursos de Formació Ocupacional subvencionats pel SOC i pel FSE. 

Per a la convocatòria de FOAP 2023, que s'executarà durant aquest any 2024, s'ha rebut l'atorgament del Certificat Professional de la familia d'Admiistració i gestió amb codi ADGG0408 - Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, de 470 hores de durada, pràctiques incloses.

El curs es va iniciar el dia 12 de gener i es realitza a la sala homologada del centre formatiu de la Vnícola, en horari de 09:00 a 13:00.

                                                                            

 

  OCUPACIÓ


Dins de l'àmbit ocupacional cal destacar també tots els programes ocupacionals que s'estan portant a terme.

- Gestió de la plataforma XALOC: Intermediació laboral amb persones desocupades i empreses

- Gestió de programes ocupacionals del SOC: Projecte Treball als barris, Treball i Formació, Programa Primera Experiència a les Administracions Públiques, etc.

 

Darrera actualització: 19.01.2024 | 13:02