Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora

L'Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora, construït sota projecte de l'arquitecte igualadí Pere Puig, ha rebut notables reconeixements arquitectònics i és un edifici reconegut a nivell mundial.

Des de la seva inauguració l'any 2015, Mont-Àgora ha estat finalista dels premis mundials Wan Awards, posteriorment va rebre una menció especial en els ArchitizerA+Awards i també va rebre una nominació als German Design Awards 2017, entre d'altres distincions.

Es tracta d’un edifici especial per la combinació de colors suaus que donen lluminositat a l’espai, l’ús innovador de materials i textures en els panells exteriors i la combinació de finestrals que permeten l’entrada tamisada de llum natural, característica que va ser clau per rebre el Wan Award al tractament del color. Cal recordar que Mont-Àgora és un edifici multifuncional, que acull aules de l’escola Garcia Lorca, una Biblioteca en dues plantes diàfanes, una sala polivalent de petit format i una sala-auditori (en aquests dos espais es projecta setmanalment cinema comercial).

Passeig Catalunya s/n - 08710 Santa Margarida de Montbui - Barcelona (Catalunya)
Horari:  
De dilluns a divendres de 16 a 20.30 hores (dijous de 10 a 14 hores) i dissabtes i diumenges de 16 a 23 hores
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 26.05.2017 | 12:51