Una setantena de participants completen la ruta “Maroteaux” d’una exitosa transconca “marxa i pedalada per a les malalties minoritàries”

Dijous, 29 de febrer de 2024

Una setantena de persones van aplegar-se diumenge passat a la placeta del carrer Can Passanals de Santa Margarida de Montbui per començar la Ruta “Maroteaux”, trajecte de 9 quilòmetres fins a La Pobla de Claramunt.

La ruta amb sortida a Montbui era una de les 7 que van conformar la tercera edició de la Transconca, Marxa i Pedalada per a les malalties minoritàries. La majoria de participants van completar el trajecte caminant, però també n’hi va haver que el van fer corrent o bé en bicicleta.

La via montbuienca va ser una de les que van formar aquesta marxa solidària: Va haver-hi sortides també des d’Igualada, Jorba, Vilanova del Camí, Òdena i Castellolí, i arribada tots junts a La Pobla de Claramunt. En el trajecte montbuienc hi van prendre part diferents regidors del consistori, encapçalats per l’Alcalde Jesús Miguel Juárez.

L’objectiu dels/les participants és completar un gran dia solidari recolzant a les persones afectades per les malalties minoritàries. Durant els recorreguts hi va haver avituallaments i a l’arribada es va oferir als participants un entrepà, en un ambient festiu.

L’organització de la Transconca 2024 va anar a càrrec de l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt i  de MPS – Lisosomals, amb el suport de la resta d'ajuntaments de la Conca d'Òdena.

Darrera actualització: 29.02.2024 | 14:46