Reobre Mont-Jove, l'espai per a joves de Santa Margarida de Montbui

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 11:00

Des de principis d’octubre Mont-Jove obre dues tardes a la setmana i ofereix activitats per a joves

El Servei de Joventut de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha apostat per la reobertura progressiva de Mont-Jove com a espai de trobada juvenil. Al voltant d’un centenar de joves han assistit durant el mes d'octubre a informar-se de les activitats i fer ús de l’espai. Es tracta d’un punt d’informació juvenil que ofereix respostes a diversos temes d’interès: estudis, beques, oci i lleure, mobilitat internacional, sexualitat, etc. També s’hi ofereixen activitats lúdiques i formatives. A més a més, és un espai de trobada pels joves, on poden jugar a ping-pong o jocs de taula, consultar informació, fer ús dels ordinadors o simplement passar la tarda amb els amics i amigues. 

Mont-Jove està obert dilluns i dimecres de 16 a 20 h. En aquests dos dies d’obertura es duen a terme activitats lúdiques i formatives. Els dilluns de 18.30 a 19.45 h és el torn del Curs de cuina sense familiars. En aquest, 12 nois i noies aprenen receptes fàcils per començar a cuinar. Per altra banda, els dimecres de 16 a 17 h toca Defensa personal. Hi assisteixen 14 nois i noies per aprendre habilitats per reaccionar físicament i defensar-se amb el cos. 

Des del Servei de Joventut de l’Ajuntament, volem mostrar el nostre agraïment per la bona resposta que han donat els i les joves tant a la reobertura de l’espai com a les activitats proposades. Després de molt temps tancat, tenim l’objectiu de consolidar aquest espai com a lloc de referència per a les persones joves. De moment l’espai s’obre dues tardes a la setmana amb la intenció de seguir oferint activitats al llarg de tot el curs, a més de promoure altres propostes de lleure fora d'aquest espai. 

Si teniu ganes de conèixer què s'ofereix als i les joves de Santa Margarida de Montbui, seguiu-nos a l’Instagram @montjove, contacteu amb nosaltres per Whatsapp al 697 40 39 80 o bé per correu electrònic a espaimontjove@gmail.com. Us esperem a Mont-Jove!

Darrera actualització: 12.11.2021 | 11:00

Imatges

Joves jugant a ping-pong