Renovat el butlletí informatiu municipal #InfoMontbui

Divendres, 6 d'agost de 2021 a les 00:25

A finals del mes de juliol ha vist la llum el número 137 del butlletí informatiu municipal #infomontbui, publicació periòdica editada per l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Amb un disseny completament renovat, i imprès en paper offset ecològic, l’#infomontbui fa un recull detallat de l’actualitat montbuienca.

El butlletí recull totes les activitats realitzades al municipi durant els darrers mesos, inclosa la Festa Major, Setmana Jove i les diverses propostes de #culturasegura.

Informa de les diferents modificacions en el cartipàs municipal esdevingudes en els darrers mesos i repassa els projectes per activar l’economia i generar ocupació. També es detallen les accions realitzades en matèria de sostenibilitat, els projectes de transformació de l’espai públic finalitzats i també els que estan en projecte.

El butlletí municipal inclou un reportatge sobre el reforç del manteniment municipal, i també una entrevista amb la regidora d’Hisenda Pública i Recursos Humans Jésica Arroyo. També s’inclou una entrevista amb el sergent en Cap de la Policia Local José Andrés González i una altra amb l’expresident del Casal de la Gent Gran Joan Compte. A l’apartat d’entitats, és protagonista l’Associació de Veïns Saió/Coll del Guix.

La publicació inclou els escrits dels diferents grups municipals Ara Montbui, PSC Montbui i Som Montbui-ERC, i finalitza amb una infografia amb tota la informació per promoure la recollida selectiva.

Darrera actualització: 11.08.2021 | 12:31