Primera mostra de productors del Parc Agrari de la Conca d'Òdena, aquest diumenge

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 12:30

L’Associació de Productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena i l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui organitzen aquest diumenge, 24 d’octubre, la 1a mostra de productors del Parc Agrari de la Conca d’Òdena, a la plaça Major del nucli antic montbuienc. 

Durant tot el matí, de 9.30 a 14 h, els assistents podran comprar tiquets per consumir productes de la Conca d’Òdena a la fira i conèixer així els productes del Parc Agrari. Hi participaran 17 productors del territori.

Col·laboraran en aquesta proposta el Parc Agrari, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Anoia i la Xarxa de Productes de la Terra.

Pel que fa a les xerrades, de 10.30 a 11.30 h es podrà seguir “L’elaboració artesanal de cervesa a partir de cereal propi”, a càrrec d’Albert Urgell, de cerveses Naris de La Panadella, seguida d’una altra amb el títol “Com aprofitar l’aigua en ambients de secà? Microtopografia i línies clau”, amb Manel Badia. La mostra s’acabarà amb un vermut musical i el concert del músic folk i pastor Miguel Díaz.

L’Associació de Productors de la Conca d’Òdena és un dels quatre nodes que formen el Parc Agrari de la Conca d'Òdena, juntament amb la restauració i el comerç, el sector turístic i l’administració local.

Què és el Parc Agrari?
El Parc Agrari de la Conca d’Òdena treballa per generar una economia sòlida i sostenible originada en tot allò que deriva del territori (siguin productes o serveis), que és la que permet la preservació dels serveis ecosistèmics i els valors que el territori ens ofereix.

El nucli del Parc Agrari de la Conca d’Òdena inclou 15 municipis (Argençola, Capellades, Carme, Castellolí, Copons, Jorba, Igualada, La Pobla de Claramunt, La Torre de Claramunt, Òdena, Orpí, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui i Vilanova del Camí), que en conjunt representen una superfície de 372,18 km² i una població de més de 80.000 habitants.

El projecte és possible per l’impuls del Consell Comarcal de l’Anoia, la Diputació de Barcelona, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, el suport dels diferents ajuntaments que conformen el Parc, així com la coordinació tècnica del col·lectiu Eixarcolant.

Darrera actualització: 22.10.2021 | 10:32