Onada de calor: entrada a la piscina d'estiu gratuïta pels col·lectius de més risc

Dijous, 12 d'agost de 2021 a les 00:00
L' Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, amb motiu de l'onada de calor i temperatures que poden superar els 40 graus durant els propers dies, ha decidit obrir de manera gratuïta la piscina municipal d'estiu entre el dijous 12 i el diumenge 15 d'agost a les persones empadronades a Montbui i que tinguin més risc de patir conseqüències adverses.
Les persones que tindran entrada gratuïta a la piscina són les persones majors de 65 anys; dones embarassades; persones amb discapacitat i infants fins als 12 anys que ho acreditin i que vagin acompanyats d'un adult.
Caldrà acreditar-ho presentant el DNI o el NIE a l'entrada a la piscina.
Únicament per a persones empadronades a Montbui i que formin part dels col·lectius més vulnerables a l'onada de calor.
La previsió és que aquesta mesura es mantingui  fins el diumenge 15 d'agost si les condicions de l'onada de calor no canvien.
 
Tallats els accessos a La Tossa de Montbui
Tenint en compte que estem en risc extrem d'incendi s'ha procedit al tancament dels accessos a La Tossa de Montbui, tant per la carretera local BV-2204 com també pels camins que condueixen al cim.
Ens trobem en Nivell 3, el més alt del Pla Alfa per risc d'incendi.
Segons les previsions, la temperatura màxima podria superar els 40 graus durant el dia d'avui.
Des de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es demana prudència màxima a la ciutadania davant l'alt risc d'incendi i l'onadadecalor, que podria continuar durant els propers dies.
Darrera actualització: 12.08.2021 | 09:52