Oferta cultural i formativa de cursets i tallers

Dimecres, 14 de de setembre de 2022 a les 12:00

Dilluns començaran les inscripcions dels cursets i tallers organitzats en l’àmbit del lleure formatiu i de l’oci al municipi. El programa recull nombroses propostes organitzades pels Departaments de Cultura i Gent Gran, per la Biblioteca Mont-Àgora, pel servei Montjove. També hi ha activitats esportives que es realitzen a Mont-aQua.

El programa està dividit en diferents blocs. Així, la Gent Gran podrà fer diferents activitats, com el taller “En forma”, “Patchwork”, l’activitat musical “Les cançons de la nostra vida”, un taller de pintura, un d’alfabetització, un de labors i un altre de benestar emocional.

Els tallers i cursets de cultura inclouen propostes d’anglès avançat, sevillanes, dos tallers de ball llatí (un els dimarts i un altre els divendres), teatre per a adults, violins, risoteràpia, tècniques de superació de pors, un taller artístic per fer un calendari d’advent, una activitat de sardanes per a nens i una altra per a adults. De la mateixa manera, es farà un taller de country avançat i un de nivell mig, dos cursets de ioga (un al Nucli Antic i un al Nucli Urbà), un taller d’anglès per a viatgers, i dues activitats de manteniment físic ("Mou-te”). Els cursets es realitzaran tant a Mont-Àgora com al Centre de Serveis Nucli Antic.

Les inscripcions pels cursets i tallers de Cultura i Gent Gran es podran formalitzar entre els dies 19 i 22 de setembre, entre les 16 i 20 h a Mont-Àgora. El darrer dia d’inscripcions serà el divendres 23 de setembre de 10 a 13 hores, també a Mont-Àgora. El pagament dels cursos es farà amb targeta.

Cal remarcar que les places dels cursos són limitades. Tindran una bonificació del 50% en la taxa els jubilats i pensionistes, les persones en situació d’atur i les persones amb diversitat funcional (discapacitat igual o superior al 33%).

Pilates i gimnàstica de manteniment a Mont-aQua
Pel que fa a les activitats que s’organitzaran a Mont-aQua, els dimarts i dijous s'ofereix un curs de pilates.

De la mateixa manera, però organitzat pel Servei d’Esports de l’ajuntament montbuienc, es farà els dimarts i dijous de 9.30 a 10.30 h (entre octubre i juny) un curs de gimnàstica de manteniment. Aquesta activitat està adreçada a persones a partir de 60 anys i es realitzarà tant al pavelló Mont-aQua com a les pistes exteriors. Per inscriure’s a aquest curs en concret cal anar a l’Ajuntament entre els dies 19 i 30 setembre, de 9 a 13 hores.

Montjove organitza un taller de lettering i dos cursets amb nivell diferenciat d’anglès
L’Espai Mont-jove, el servei municipal que canalitza les inquietuds i dinamitza els joves del municipi, realitza aquest trimestre un curs de lettering i dos cursos d’anglès (nivell I i II). Per a més informació sobre aquests cursos podeu trucar al 697 403 980. Les inscripcions es poden formalitzar a Montjove (carrer Sant Miquel, 6) els dilluns i dimecres de 16 a 18 h.

La Biblioteca Mont-Àgora presenta una gran oferta d’activitats d'octubre a desembre
La Biblioteca Mont-Àgora continua sent un espai referent en la promoció de la cultura a Montbui. Durant aquest trimestre no hi faltaran clubs de lectura (Nucli Urbà, Nucli Antic, Anglès, Jove), diferents sessions del “Sessió contínua” (club de cinema), el Club Manga Jove, exposicions (sobre salut mental, una monogràfica sobre l’escriptor Joan Perucho, una d’Eva Tostado de pintures amb nens, i una de scrap nadalenc. D’igual manera, es duran a terme diferents sessions de l’hora del conte (tant en català, com en anglès). Els tallers temàtics també tindran protagonisme. Així, es realitzarà un taller conduït per la Fundació Pere Tarrés per detectar fake news.

El foment de la creativitat sobresurt també amb els tallers: se’n farà un per construir un robot amb paper reciclat i es realitzarà un taller per pintar la corona nadalenca amb aquarel·la.

Des de la Biblioteca Mont-Àgora també es faran tallers tecnològics per treure el màxim suc als dispositius mòbils, així com un per familiaritzar-se amb l’ús de l’aplicatiu “La meva salut”.

Per a més informació i inscripcions es pot trucar al 938 052 666 o bé formalitzar-la presencialment a la mateixa Biblioteca Mont-Àgora (Pg. Catalunya s/n).

Darrera actualització: 20.09.2022 | 11:39