Música de proximitat i grans artistes al “Compás de Libertad”, segon homenatge a Ángel Morales “Papus”, aquest dissabte

Dijous, 28 de setembre de 2023 a les 11:55

Aquest proper dissabte a partir de les 6 de la tarda tindrà lloc a la Plaça Pare Matías del barri del Pi la segona edició del recital “Compás de Libertad”, recital musical musical i artístic i homenatge pòstum al músic Ángel Morales “Papus”.

 

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, amb la col·laboració de l’Ateneu del Pi i de nombroses persones del municipi i artistes anoiencs, tornaran a portar la millor creació musical i artística en un festival que s’està consolidant com a espai de promoció d’artistes i talents de casa nostra.

 

“Compás de Libertad”, que es va celebrar la passada tardor amb èxit, torna enguany amb el mateix esperit popular i de reivindicació de la música i els artistes. Com ja va succeir en l’edició anterior, diversos grups i músics anoiencs recordaran la figura d’Ángel Morales, músic del barri del Pi montbuienc traspassat ara fa tres anys.

 

“Compás de Libertad” començarà a les 6 de la tarda. Hi intervindran el cantautor Cristian, els grups 2 Kats, Palomita de Pastora, Lumbre i també el músic Nick Corominas. No hi faltaran actuacions de persones del barri del Pi com Miguel, Luis, Javito, etc.

 

Cal remarcar que el recital musical “Compás de Libertad” canvia enguany de dia (l’any passat es va fer en diumenge, i aquest any serà en dissabte)

Darrera actualització: 28.09.2023 | 13:04