Montbui vibra amb la cultura de proximitat

Dijous, 28 de de juliol de 2022 a les 11:00

Acostar les activitats culturals a la ciutadania ha estat un dels objectius en què ha treballat l’Ajuntament durant aquest estiu, el qual s’ha aconseguit de forma molt positiva amb la realització de diferents cicles i activitats.

D'una banda, les diferents places de Montbui han estat protagonistes durant els darrers dos mesos del cicle 'Dijous, cultura!', on els diferents gèneres musicals han estat protagonistes. Cobles de cançó espanyola amb Javier Ginés a la plaça del Pi, versions flamenques de Luis Sánchez a la plaça de la Solidaritat, música de DJ per celebrar la Revetlla de Sant Joan a la plaça Can Lledó, música variada d’orquestra amb Zamba Show a la plaça de la Unió, cançons de tota la vida amb La bona vibra a la plaça Espanya, i música per escoltar i ballar a la plaça del Safareig amb Quartet Vintage. 

Va finalitzar el cicle musical 'Dijous, cultura!' el passat dijous 21 de juliol a la plaça Santa Anna amb un sensacional i participat concert de 'Secuencias (80-90)', amb el millor pop-rock en espanyol i anglès d’aquella època i algunes de les cançons internacionals més destacades. 

Gran acollida de les activitats culturals a la plaça Santa Anna
Precisament el concert de 'Secuencias (80-90)', que va aplegar més d’un centenar de persones i va tancar el cicle 'Dijous, cultura!', a la vegada iniciava tres dies d’intensa activitat de lleure a la plaça Santa Anna.

L’endemà, divendres 22 de juliol, la mateixa Plaça va acollir un espectacle d’animació infantil, especialment adreçat a la mainada. I el dissabte 23 de juliol, a partir de les onze de la nit, la banda Typical Spanish Rumba va fer un concert que va fer les delícies dels assistents.

Darrera actualització: 28.07.2022 | 10:51