Montbui supera de forma segura una onada de calor extrema obrint la piscina als col·lectius vulnerables i tancant els accessos a la Tossa

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 09:25

Montbui ha superat una nova onada de calor extrema, segurament una de les més extenses i llargues en nombre de dies amb temperatures extremes. Al municipi no hi ha hagut afectacions importants, més enllà de la necessitat de tenir tallat l’accés per camins i carretera a la Tossa de Montbui entre els dies 15 i 26 de juliol com a mesura de prevenció, i tenint en compte l’evolució del Pla Alfa de risc d’incendi al territori.

Val a dir que inicialment el tall dels accessos era fins al dimarts 19, però l’Ajuntament, seguint les recomanacions i el criteri de la Generalitat d’estendre aquesta prohibició pels mateixos motius meteorològics, ha decretat la prohibició fins a les 00 hores del dimarts 26 de juliol.

D’altra banda, durant els dies més extrems de l’onada de calor la piscina d’estiu va ser gratuïta pels col·lectius vulnerables empadronats a Montbui: persones majors de 65 anys, dones embarassades, persones amb diversitat funcional i infants fins als 12 anys que ho acreditessin i que anessin acompanyats per un adult.

Darrera actualització: 22.07.2022 | 14:05