Montbui acollirà durant la propera setmana el Torneig de Tennis Arcadi Manchón, puntuable per a la WTA, i que arriba al 10è aniversari

Divendres, 20 de de maig de 2022 a les 10:15

Del 22 al 29 de maig, els amants dels tennis tenen una nova cita a les pistes del Club Tennis Montbui amb el Torneig de Tennis Arcadi Manchón celebrant la desena edició. Coincidint amb aquesta efemèride, la competició arriba amb una gran novetat: la celebració del Torneig Internacional en cadira de rodes femení els dies 26, 27 i 28 de maig.

Com en la darrera edició, Top Tennis continua apostant per una competició només femenina, seguint així la línia del projecte esportiu de Top Tennis amb el Centre d'Alt Rendiment, ubicat a les mateixes instal·lacions, dedicat a la formació integral de joves tenistes i deixant palès més que mai el seu objectiu que és fer del tennis un esport accessible per a tothom i formar tenistes competitius en l'àmbit internacional.

Una vegada més el Torneig porta el lema "Campiones del futur". La competició clàssica, el Torneig Arcadi Manchon, és puntuable per l'Associació de Tennis Femení (WTA) amb un premi de 15.000 dòlars. Hi participaran 64 tenistes a la prèvia per arribar 32 a la final.

La primera edició del Torneig Internacional en cadira de rodes femení és puntuable per la Federació Internacional de Tennis (ITF) i és equiparable a un torneig de 15.000 dòlars.

La competició és impulsada per l'equip de Top Tennis i compta amb el suport i col·laboració del Club Tennis Montbui, l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, el Consell Comarcal de l'Anoia, la Federació Espanyola de Tennis, així com una trentena d'empreses patrocinadores.

Així, el diumenge 22 de maig començaran a disputar-se els partits per arribar el diumenge 29 a la final. Una final que, a més de competitiva, serà solidària, ja que com és tradicional es recullen donacions per alguna causa benèfica. En aquesta ocasió serà per millorar l'hospital de dia oncològic de l'Hospital d'Igualada.

La competició d'aquestes joves talents que aspiren a situar-se a l'elit i l'esforç de superació d'aquestes tenistes que mostraran el seu estil i qualitat seran factors i valors pels quals valdrà la pena gaudir del Torneig Arcadi Manchón. L'entrada és lliure i gratuïta.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 10:14