Mireia Rubio omple mont-àgora en l’acte de presentació de “Balata, el pulso de la nieve”

Dijous, 28 de setembre de 2023 a les 12:05

Divendres passat es va celebrar a la Sala Petita Mont-Àgora la presentació del llibre "Balata, el pulso de la nieve", de Mireia Rubio Molín. L’estrena pública de la novel•la va omplir de gom a gom la Sala Petita Mont-Àgora, amb un públic completament còmplice i absolutament fidelitzat per l’autora, una Mireia Rubio que podia estrenar a Montbui, un dels seus grans espais vitals, la seva darrera obra literària.

 

La regidora de Cultura montbuienca Sara Bergantiño va presentar l’activitat, i va agrair la gran assistència de persones que van acudir a la presentació. Seguidament va ser el torn d’Ana Uroz, còmplice lectora zero, qui va explicar alguns dels aspectes que completaven el procés de creació de l’autora i alguna divertida anècdota. Teresa Mascó, moderadora del Club de Lectura de la Biblioteca Mont-Àgora també va comentar la novel·la en diàleg amb l’autora, una Mireia Rubio que va exposar els perquès i els motius que expliquen el procés de creació de “Balata el pulso de la nieve”.

Balata, el pulso de la nieve, és una novel·la coral; Valèria, una jove nivòloga i el seu amic Aaron (una mica incòmode en la “friendzone”); Eira Santiago, directora de l’hotel Balata, una dona empoderada, supervivent d’una allau mortal; Dylan, el nou guia de muntanya, alpinista allunyat temporalment de les expedicions per motius personals, i Marcos Santamaría, un reconegut escriptor que desitja passar desapercebut enmig d’una crisi personal i creativa. Tots cinc es trobaran a l’hotel Balata, pròxim a les pistes de Sierra Nevada, on viuran un inici de temporada d’hivern extraordinari.

 

Per finalitzar l’activitat Mireia Rubio va lliurar els llibres als mecenes d'aquest exitós projecte literari, juntament amb els articles fets a mà de Sivia-Siviae marca apadrinada per l’autora en el projecte de Verkami. El llibre, editat per Círculo Rojo, ja es troba a la venda, i es podrà trobar a partir de la setmana que ve a les llibreries sota demanda de cada establiment a la distribuidora, i també a la llibreria +KLlibres.

Darrera actualització: 28.09.2023 | 12:59