Les joves campiones del tennis femení, protagonistes durant aquesta setmana de l’Obert Arcadi Manchón

Dijous, 26 de de maig de 2022 a les 10:25

Durant aquesta setmana les pistes ràpides del Club Tennis Montbui (CT Montbui) són escenari del 10è Obert de Tennis Arcadi Manchón. El torneig permet veure en acció a algunes de les jugadores amb més projecció del tennis femení mundial. L’entrada al torneig és lliure i gratuïta.

Com a novetat destacada, en aquesta edició se celebrarà, també a les pistes del CT Montbui, un torneig internacional en cadira de rodes femení.

L'Obert de Tennis, com en anteriors edicions, porta el lema “campiones del futur”. La competició clàssica, el Torneig Arcadi Manchon, és puntuable per la WTA amb un premi de 15.000 dòlars. Hi han pres part 64 tenistes a la prèvia, per arribar 32 a la final. La primera edició del torneig internacional en cadira de rodes femení és puntuable per l’ITF i és equiparable a un torneig de 15.000 dòlars.

El passat 20 de maig es va realitzar l’acte de presentació del torneig a la pista central del CT Montbui, en l’anomenada pista Arcadi Manchón. Durant la presentació, conduïda per Joan Vidal, hi van intervenir el factòtum, creador i impulsor del torneig, Arcadi Manchón; la presidenta del Club Tennis Montbui, Isabel Guerrero; el president de la Federació Catalana de Tennis i vicepresident de la Federació Espanyola, Jordi Tamayo; el regidor d'Esports montbuienc, Joel Serrano, i l'alcalde, Jesús Miguel Juárez.

Així, des del passat diumenge 22 de maig s’estan disputant els diferents partits —els de la prèvia i els del quadre final—. El torneig en cadira de rodes se celebrarà entre el dijous 26 i el dissabte 28 de maig, mentre que la gran final individual queda reservada, com és costum, per diumenge 29 al migdia. La final es durà a terme un cop finalitzi un torneig pels més menuts del CT Montbui i, com és costum, serà solidària, ja que es recolliran aportacions per una causa benèfica. En aquesta ocasió serà per millorar l’hospital de dia oncològic de l’Hospital d’Igualada.

El 10è Torneig Internacional Arcadi Manchón és impulsat per l’equip de Top Tennis i compta amb el suport i col·laboració del Club Tennis Montbui, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, el Consell Comarcal de l’Anoia, la Federació Espanyola de Tennis, així com una nombrosa llista d’empreses patrocinadores. Precisament divendres passat, i coincidint amb el 10è aniversari, es va organitzar un sopar commemoratiu amb els patrocinadors que han fet possible aquesta important efemèride.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 10:30