L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui aprova una declaració institucional per la lluita contra el frau

Divendres, 17 de de juny de 2022 a les 10:00

El darrer ple municipal montbuienc va aprovar, per unanimitat de tots els grups municipals, una declaració institucional per la lluita contra el frau en la institució. L’aprovació d’aquest anunci és un dels requisits necessaris perquè l’ajuntament montbuienc pugui gestionar fons Next Generation.

Amb aquest comunicat es vol reforçar la política antifrau en les funcions de l'administració i manifestar el compromís del consistori amb el compliment de les normes jurídiques, ètiques i morals i la seva adhesió als principis d'integritat, objectivitat i honestedat.

L'aprovació d'aquesta declaració suposa un rebuig a qualsevol mena d'activitat fraudulenta i facilita la seva prevenció i detecció amb l'establiment de diferents mecanismes.

En definitiva, l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, amb l'aprovació d'aquest comunicat, adopta una política de tolerància zero amb el frau, establint un sistema de control intern dissenyat per prevenir i detectar qualsevol actuació fraudulenta i, si escau, esmenar les seves conseqüències, adoptant per a això els principis d'integritat, imparcialitat i honestedat en l'exercici de les seves funcions.

L'anunci s’ha publicat a la pàgina web municipal i s’ha fet extensiu el seu coneixement a les diferents xarxes socials del consistori i, de la mateixa manera, s'ha informat els treballadors i treballadores de la institució.

Darrera actualització: 17.06.2022 | 09:59