La sisena cursa i caminada contra el càncer aplega 296 participants

Dijous, 21 d'octubre de 2021 a les 10:45

La junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) va organitzar diumenge passat la sisena cursa i caminada contra el càncer, que va comptar amb la participació de 296 persones.

En un ambient clarament festiu i familiar es va dur a terme l’activitat, després que desenes de participants aprofitessin els moments previs de la cursa i caminada per formalitzar les seves inscripcions, tot i que la gran majoria va optar per incriure's prèviament —telemàticament o presencialment al CCC La Vinícola els dos dies anteriors a la prova—.

La sortida es va donar poc abans d’un quart d’onze del matí des de l’avinguda de l’Esport, just davant de l’entrada al poliesportiu Mont-aQua. Els i les participants van poder completar un recorregut de 5 quilòmetres en els casos que van optar per fer la caminada i de 7 km pels runners, amb un recorregut que va portar-los per alguns dels camins de l’espai natural del municipi.

El preu de les inscripcions per a aquesta activitat era de 10 euros, amb l'obsequi d’una samarreta per a cada participant. 

Darrera actualització: 21.10.2021 | 10:27

Imatges

La sisena cursa i caminada contra el càncer aplega 296 participants La sisena cursa i caminada contra el càncer aplega 296 participants La sisena cursa i caminada contra el càncer aplega 296 participants