La Diputació de Barcelona lliura a l’Ajuntament el Pla Director de Clavegueram del municipi

Divendres, 10 de de juny de 2022 a les 09:07

Dimecres al matí va tenir lloc a l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui l’acte de lliurament del Pla Director de Clavegueram, document tècnic realitzat per la Diputació de Barcelona que inclou un inventari de tots els pous de registre i de les canonades de la xarxa montbuienca, de les seves característiques i estat de conservació.

El document planteja, entre altres aspectes, el funcionament del clavegueram actual, tant per temps sec com per temps de pluja. També s'han fet unes propostes de millora en aquest àmbit, algunes de més urgents, i d’altres plantejables a més llarg termini. El document inclou, a més de la informació tècnica, aquella informació econòmica necessària.

L’acte de lliurament del document ha comptat amb la presència de Carmela Fortuny, vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona. A més, hi ha assistit el Gerent de Serveis d'Equipaments, Infraestructures Urbanes i Patrimoni Arquitectònic de l’ens provincial, Joan Closa. Per part de l’ajuntament montbuienc hi han assistit l’alcalde, Jesús Miguel Juárez, el regidor d’Urbanisme, Adrià Castelltort, i l’arquitecte municipal Àngel Balaguer.

Darrera actualització: 10.06.2022 | 09:06