La biblioteca Mont-Àgora aposta per acostar la lectura als més joves

Dijous, 28 de setembre de 2023 a les 12:00

Amb la voluntat d’acostar el món de la lectura als/les més joves, la Biblioteca Mont-Àgora promou el Club de Lectura Infantil, batejat com a Club Agus. Es tracta d’un espai de trobada adreçat a tots els nens i nenes de tercer i quart de Primària als quals els hi agradi llegir.

Els infants podran compartir la lectura de llibres que s’han llegit a casa, individualment, fent-los reflexionar, desenvolupant la seva imaginació i creativitat, millorant la comprensió lectora i creant hàbits saludables de lectura.

Les inscripcions per al Club Agus es podran formalitzar a la Biblioteca Mont-Àgora fins el 6 d’octubre. Les sessions del Club seran mensuals i es celebran els divendres a les 17.30 hores. La sessió inicial es realitzarà el 20 d’octubre.

 

Club de Lectura i Conversa en Anglès

Amb l’objectiu de promoure i difondre la lectura en llengua anglesa, la Biblioteca Mont-Àgora promou una activitat de lectura i conversa en anglès de nivell mitjà. Les inscripcions per a aquest Club de Lectura i Conversa en Anglès es poden fer abans del 4 d’octubre a la Biblioteca Mont-Àgora. L’activitat té un preu de 15 euros i anirà a càrrec de Carla Vélez.

Darrera actualització: 28.09.2023 | 13:01