Ja podeu consultar el projecte de construcció de la segona fase del vial per a vianants i bicicletes entre la deixalleria municipal i el camp de la Sort del Nucli Antic

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 12:15

Podeu consultar tots els detalls del projecte aquí o al document adjunt.

L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha penjat a informació pública la segona fase del projecte per enllaçar el Nucli Urbà i el Nucli Antic amb un vial per a vianants i bicicletes.

La segona fase inclou construir un vial per a bicicletes i vianants paral·lel a la carretera de Valls (C-37), en el tram comprès entre la deixalleria municipal i la plaça de la Sort -situada al Nucli Antic del municipi-.

L'objectiu és que el vial s'ubiqui en l’estreta franja de terreny entre la zona de servitud de la C-37 (que suposarà una separació de 3 metres entre carretera i vial) i tres metres més per separar el vial del talús sobre el qual es troben els camps de conreu que dominen la zona. Així doncs, es tractaria d’un vial de 950 m de longitud.

Tot i que la majoria dels terrenys són camps agrícoles, hi ha una part ocupada per la companyia d’aigües Artés, el pont sobre el torrent de Garrigosa, el Mas de Can Figueres, un aparcament de vehicles, l’espai lliure situat entre la carretera i una nau aïllada, i els dos extrems: la plaça de la Sort i la rotonda.

El 2020 ja es va construir el primer tram del vial, que enllaça la sortida sud del Nucli Urbà fins a la rotonda de la C-37 que dóna accés a la deixalleria municipal.

La intervenció suprimirà els riscos que pateixen actualment vianants i bicicletes en aquest tram de la carretera.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 09:53