Inscripcions per participar en el Carnestoltes d'adults

Dimecres, 7 de febrer de 2024 a les 00:00

Montbui enguany celebrarà la Festa de Carnestoltes el pròxim dissabte 24 de febrer, i ho farà per partida doble com ve sent costum.

Així, a partir de dos quarts de cinc de la tarda tindrà lloc la concentració infantil a Montmercat. L’activitat està especialment adreçada als més menuts. Tots els infants que vinguin disfressats rebran el corresponent obsequi.

En aquest carnestoltes infantil es farà també una petita rua, a partir de les 5 de la tarda, amb sortida i arribada a Montmercat. Els/les participants passaran pel carrer de la Mercè, carrer del Pont, Boulevard i finalitzaran a Montmercat. L’activitat és organitzada per les regidories d’Educació i Cultura (a través dels serveis d’infància -Centre Obert-).

D’altra banda, a partir de les 7 del vespre del mateix dissabte 24 de febrer començarà el Carnestoltes d’adults. Les inscripcions per participar en aquesta festa es poden formalitzar a Mont-Àgora, els dilluns, dimarts i dimecres de 16 a 20 hores (la data límit per apuntar-se és el dimecres 21 de febrer).

La concentració de les carrosses es farà al carrer Pau Casals (costat Mercadona), des d’on començarà la rua, que farà el tradicional recorregut de les anteriors edicions per Passeig Espanya fins a arribar a la carretera de Valls (Boulevard complet). Tot seguit es girarà cap al carrer del Pont, continuant per aquest fins al carrer la Mercè, per finalitzar a Mont-Àgora

Els premis del Carnestoltes d’Adults de Montbui seran els següents: premis a les millors comparses, amb un primer premi de 400 euros; un segon de 300 euros i un tercer premi de 200 euros. També hi haurà premis a la comparsa més nombrosa, a la més treballada; a la més divertida, a la més crítica, a la més original, a la més “bailonga” i a la més sostenible. Tots amb un valor de 100 euros.

Pel que fa a la categoria de premis individuals, enguany es lliurarà un primer premi de 100 euros a la millor disfressa individual; el segon premi valorat en 80 euros i el tercer individual rebrà 60 euros.

Val a dir que la bonificació econòmica per a la comparsa que porta la carrossa del Rei Carnestoltes serà de 300 euros.

Trobareu tota la informació sobre les bases detallades a la pàgina web municipal www.montbui.cat, en concret a l’enllaç https://tuit.cat/Ply9e

Darrera actualització: 08.02.2024 | 09:10