Èxit d’organització i de participació a la desena edició de la Trobada de Clàssics de Montbui

Dijous, 26 de de maig de 2022 a les 12:08

Diumenge passat es va celebrar la desena edició de la Trobada de Clàssics de Montbui. Aquest esdeveniment, que s’ha consolidat durant les darreres edicions, va portar fins al municipi montbuienc 74 vehicles, convertint-se la d’enguany en una de les millors participacions històriques del certamen (només superada per la de 2021, en plena eufòria de reobertura postpandèmia). 

A partir de les 8 del matí van començar a arribar vehicles al carrer Almeria, situat al barri de Vistalegre, l’espai que va acollir enguany la concentració de vehicles. Allà es va habilitar el parc tancat, on es van anar estacionant en bateria els vehicles participants, majoritàriament cotxes, però també algunes motos. Els dos laterals del carrer Almeria es van anar omplint de vehicles, arribant a la xifra final de 74 participants.

Des de la carpa de l’organització es donava informació als participants i se’ls explicava puntualment com seria la posterior ruta que farien amb els vehicles clàssics per la zona sud de l’Anoia. També se’ls va lliurar uns tiquets per poder fer una petita degustació en els bars propers. L’extrema calor que es va viure durant tot el cap de setmana no va ser un impediment perquè vehicles de diferents dècades poguessin veure’s i circular per Montbui.

A dos quarts d’onze del matí, just abans de començar la ruta, el regidor de Promoció Econòmica i Governació, Jordi Bòria, va “agrair als participants que un any més ens han volgut acompanyar i que venen d’arreu de Catalunya. La Trobada de Clàssics de Montbui té solera i uns participants molt fidels”. Així mateix, va donar les gràcies als establiments col·laboradors, representants del comerç de proximitat montbuienc. Bòria va donar les instruccions corresponents als participants a la marxa, els va recordar que era una “desfilada lúdica i que calia circular respectant totes les normes i sense avançaments”.

Així, pocs minuts abans de les onze del matí, els vehicles van deixar el carrer Almeria i van enfilar la carretera de Valls amunt fins al Nucli Antic montbuienc, on van seguir fins a la cruïlla de Quatre Carreteres i van agafar a la dreta la carretera de Santa Coloma de Queralt fins a Bellprat. La tornada la van fer aprofitant el camí rural asfaltat entre Bellprat a Tous, fins a arribar a Montbui per la C-241.

Darrera actualització: 26.05.2022 | 12:12

Imatges

Èxit d’organització i de participació a la desena edició de la Trobada de Clàssics de Montbui Èxit d’organització i de participació a la desena edició de la Trobada de Clàssics de Montbui