Èxit del paintball a la piscina municipal

Dimarts, 21 de de desembre de 2021 a les 13:40

120 joves van participar en l'activitat organitzada per Mont-Jove

L’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui va celebrar ahir a la tarda, com a última activitat de l’any abans de les festes de Nadal, un paintball a la pista de vòlei de la piscina municipal. Tot i el fred, 120 joves inscrits/es prèviament hi van poder participar. El Paintball els Maquis de la Pobla de Claramunt va desplaçar l’activitat a Montbui perquè el jovent montbuienc, a partir de 12 anys, pogués participar gratuïtament. 

El paintball consisteix en una popular competició on es disparen pilotes de pintura. Els joves van fer equips de 7 persones i van jugar partides d’uns 20 minuts entre les 16 i les 20 h. Gairebé ningú va poder repetir a causa del gran nombre d’equips inscrits. 

Aquest esdeveniment va ser proposat pels joves que assisteixen a les activitats de Mont-Jove i compleix amb dos objectius plantejats per l’àrea de Joventut: organitzar activitats proposades a través de la participació dels mateixos joves i oferir activitats lúdiques i motivadores durant tot l’any i no només durant la Setmana de la Joventut.

Darrera actualització: 21.12.2021 | 13:37