Espectacular arribada dels Patges Reials Hammend i Alika, en l'acte d'estrena del nou himne de la Festa de Reis de Montbui

Divendres, 23 de desembre de 2022 a les 00:00

Dissabte passat es va viure una emotiva i emocionant arribada dels Patges Reials Hammend i Alika a una Sala Auditori Mont-Àgora plena de gom a gom, i que va gaudir amb un excel·lent Musical de Nadal previ, que va fer les delícies de petits i grans, i que va omplir d’esperit nadalenc i alegria a tothom amb molt bones coreografies i bona música. Es van realitzar, com ja va passar l’any passat, dues sessions, tant de l’espectacle musical com de l’arribava dels emissaris d’Orient. La primera va començar pels volts de les cinc de la tarda i la segona pels volts de les set.

Pels volts d’un quart de set de la tarda apareixia a l’escenari per primer cop la presidenta de l’entitat Reis Montbui, Yolanda Cañas, qui donaria pas a l’estrena oficial del videclip amb el nou himne.  

L'autor, compositor i productor de l'himne és Javi Mancebo. Sergio Mancebo ha estat el realitzador d'aquesta peça àudiovisual que ja és part del llegat montbuienc. Un videoclip que vincula passat, present i futur de la festa, recuperant els origens del gran impulsor d’aquesta festa, José Fernández Peña, Pepe Bigotes, i culminant en la gran tasca que fa actualment l’entitat Reis Montbui, a partir de la tasca de desenes de voluntaris i voluntàries.

En finalitzar l’estrena del videoclip amb l’himne, van fer la seva entrada els Patges Hammend i Alika, que van saludar als infants montbuiencs, els hi van recordar que el proper 31 de desembre es farà, també a Mont-Àgora, el lliurament de la carta als Patges, i que el proper 5 de gener, a l’aparcament del Passeig Catalunya arribaran en globus Ses Majestats els Reis de l’Orient.

 

Festa de Reis al Nucli Antic

El proper dilluns 26 de desembre, dia de Sant Esteve, tindrà lloc l’arribada del Patge Faruk i la recollida de cartes a l’Ateneu Cultural i Recreatiu del Nucli Antic. Organitzarà l’activitat la Comissió de Reis Nucli Antic.

Darrera actualització: 23.12.2022 | 12:14