Espai Familiar, un servei per a les famílies montbuienques amb infants de zero a tres anys

Dimecres, 20 de setembre de 2023 a les 16:10

Des del Servei d'Orientació a les Famílies (SOAF) del Departament de Benestar Social del Consell Comarca de l’Anoia, amb el suport de l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i la Diputació de Barcelona es posarà en marxa properament l'Espai Familiar, un servei per a les famílies montbuienques amb infants de 0 a 3 anys.

 

Ser mare o pare és una experiència vital intensa i profunda que, de vegades, es pot viure amb certa inseguretat. L’Espai Familiar és un lloc de trobada i relació per a infants de 0 a 3 anys i els seus pares i mares... on es possibilita l’intercanvi d’experiències, i es faciliten eines i recursos per ajudar en la criança dels infants. Un espai on expressar les opinions, els dubtes i les angoixes en relació amb la criança dels fills i filles.

 

L’objectiu del projecte és facilitar un espai supervisat i dirigit per professionals de l’àmbit educatiu, des d’on es pugui treballar a partir de la dinàmica grupal i la pròpia interacció mare/pare - fill/a, aspectes relacionats amb la criança, l’educació i el vincle sa de les mares/pares amb els seus fills/es.

 

El servei s'oferirà a partir de l'11 d'octubre tots els dimecres de 10 a 11.30 hores a la Llar d'Infants Santa Anna (carrer Santa Anna, 17).

 

Per a més informació podeu contactar per correu electrònic amb espaifamiliar@anoia.cat i per whatsapp als números 663 79 29 09 (Judit) i 679 96 46 60 (Ruth).

Darrera actualització: 27.09.2023 | 13:49