Es troba en fase d'informació pública el projecte per remodelar l’aparcament del carrer Anselm Clavé

Dijous, 28 d'octubre de 2021 a les 12:50

Podeu consultar tots els detalls del projecte aquí o al document adjunt.

L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha posat en marxa un projecte per modificar l'aparcament del carrer Anselm Clavé entre la plaça de la Sort i el Centre de Serveis Municipals del Nucli Antic. 

L'objectiu de l'actuació és la creació d'un aparcament en bateria amb 33 places, una plaça per a persones amb discapacitat, una plaça per a l’ambulància que dona servei a l’edifici de serveis municipals, aparcament per a motocicletes i espai per a contenidors. D'altra banda, es vol disminuir la zona enjardinada actual convertint-la en un espai amb pocs requeriments hídrics. El projecte també contempla millorar la recollida d’aigües pluvials de tot el carrer creant nous embornals i connectar-los al tub de clavegueram actual, així com millorar l'accessibilitat en els encreuaments de vianants. També es generarà un accés a la C-37 des del carrer Anselm Claver en direcció a Valls.

La finalitat de la remodelació és transformar l’espai solucionant la problemàtica de places d’aparcament. Actualment la gent aparca en zones poc habilitades i al costat de la vorera linealment, cosa que comporta que es disposi de poques places d’aparcament.

Darrera actualització: 04.11.2021 | 09:52