En marxa la "Setmana del Comerç"

Dimarts, 2 de maig de 2023

Inscriu-te gratuítament a la xerrada d'Enric Company d'aquest dijous a www.montagora.com

Durant aquesta setmana es duen a terme les activitats de la “Setmana del Comerç”, conjunt de propostes per posar de relleu el valor i la importància del comerç de proximitat en el municipi. La “Setmana del Comerç” enguany porta com a lema “Baixa al Carrer, no esperis que t’ho portin a casa, fem Xarxa”.

Una de les activitats que s’organitzarà durant la “Setmana del Comerç” és “L’objecte intrús”, un sorteig de vals de compra per gastar en els comerços de la UEM participants. Es podrà participar durant tota la setmana, i el dissabte de la Fira els clients hauran de portar la seva fitxa omplerta a la carpa de la UEM a la Fira, d’on sortiran els guanyadors i guanyadores.

Una carpa de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) estarà ubicada a la Fira. En aquesta parada es realitzarà el sorteig de l’activitat “L’objecte intrús”. Val a dir que nombrosos comerços del municipi estaran presents a la Fira, ubicant-hi les seves carpes.

Per segon any consecutiu la Setmana del Comerç inclourà la celebració d’una conferència motivacional a Mont-Àgora. Si l’any passat va ser Emilio Duró l’encarregat d’explicar la seva experiència d’emprenedoria, enguany serà Enric Company qui realitzi la xerrada motivacional. Enric Company, presentador de TVE i conferenciant motivacional, realizarà aquesta xerrada adreçada a comerços, empreses i públic en general. L’activitat començarà a les vuit del vespre.

Darrera actualització: 2.05.2023 | 14:38