Els veïns i veïnes del barri del Pi decidiran el pròxim dia 11, amb un procés participatiu, el sistema d'aparcament de vehicles en aquesta zona

Dimecres, 1 de desembre de 2021 a les 16:25

L’estacionament de vehicles als diferents carrers del barri del Pi serà objecte d’un procés participatiu a partir del qual els veïns i veïnes del Barri podran decidir entre mantenir els estacionaments quinzenals alterns o bé que s'aparqui sempre al mateix costat. En cas que aquesta darrera opció sigui la més votada, se seleccionarà el costat que més aparcaments tingui.

El dijous 9 de desembre, a partir de les 7 de la tarda, es realitzarà una sessió explicativa amb els veïns i veïnes en la qual participaran càrrecs electes i personal tècnic de l’Ajuntament.

El dissabte 11 de desembre, entre les 11 i les 14 hores, les persones veïnes del Barri a partir de 16 anys podran participar en aquest procés participatiu. S’habilitarà una urna perquè puguin triar entre les dues opcions plantejades: mantenir els aparcaments com fins ara –amb els condicionants que es deriven del canvi quinzenal–, o bé passar al sistema d’aparcament on sempre es deixin els vehicles al costat dela vorera que tingui més llocs d’estacionament.

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui es coordinarà aquest procés a través de les regidories de Governació i Participació Ciutadana i es tindrà en tot moment el suport logístic i informatiu de l’Ateneu del Pi, l’associació veïnal del barri. 

Darrera actualització: 01.12.2021 | 17:39