El 15 de febrer, sessió participativa per escoltar a la ciutadania i prioritzar els temes de seguretat

Dijous, 8 de febrer de 2024 a les 00:00

En el marc de l’elaboració del Pla Local de Seguretat, el pròxim dijous 15 de febrer s’organitzarà a la sala petita Mont-Àgora una sessió participativa amb persones i entitats dels diferents nuclis montbuiencs per escoltar a la ciutadania i prioritzar els temes bàsics en els diversos àmbits de la seguretat.

Es duran a terme dues sessions participatives, a les quals es demana aconseguir la màxima participació. La primera es realitzarà entre les 18 i les 19 hores i està adreçada als veïns i veïnes del Nucli Antic, La Mallola i nuclis disseminats (Coll del Guix, Saió i masies).

La segona començarà a les set de la tarda, finalitzarà a dos quarts de nou del vespre, i està adreçada a les persones del Nucli Urbà.

Aquest pla pretén ser un instrument de diagnosi i actuació municipal, que, a partir de la situació de la seguretat al municipi, marcarà els objectius i accions a desenvolupar. El pla es durà a terme de forma participativa i incorporant la perspectiva de gènere, com estableix l’ordenament jurídic actual.

També partirà d’una perspectiva transversal i integral de la seguretat, que va més enllà de les funcions i de l’actuació dels cossos policials. Per això, implicarà molts d’altres agents socials i àrees municipals, que poden contribuir a generar unes condicions de vida més segures i a la prevenció de riscos en aquesta matèria.

Darrera actualització: 08.02.2024 | 08:40