Dissabte se celebra l’acte d’inauguració oficial de la Llar d’Infants Montxic

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 08:30

El dissabte 14 de maig tindrà lloc l’acte protocol·lari d’inauguració de la Llar d’Infants Rural Montxic, ubicada a l'antic consultori mèdic del Nucli Antic. El servei d’educació infantil de 0 a 3 anys, que va reobrir portes ara fa dues setmanes, acull a deu nens i nenes, dues educadores i una coordinadora.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de les autoritats municipals, encapçalades per l’alcalde, Jesús Miguel Juárez. De forma prèvia a la inauguració oficial tindrà lloc, a les 11.30 h, un conte musical inspirat amb el nom de la llar d’infants Montxic, el qual va a càrrec de Núria Planell.

L'escola bressol Montxic va ser l’ús escollit majoritàriament per la ciutadania del nucli històric montbuienc en un procés participatiu celebrat durant la passada primavera. Amb aquesta legitimació, l’equip de govern municipal va posar en marxa els procediments administratius i va activar els treballs tècnics de condicionament de l’equipament fins a l’obertura del servei el passat mes d’abril, amb les autoritzacions pertinents.

Montxic està configurada com una llar d’infants rural, d’una sola aula, on es podria arribar a donar servei pedagògic i educatiu a una vintena d’infants. Aquesta escola bressol té la mateixa línia pedagògica que les altres dues llars públiques de Montbui, la Santa Anna i l’Estel. Les escoles bressol montbuienques donen un servei de qualitat i atenen les necessitats educatives dels infants de zero a tres anys. Tenen un projecte pedagògic, unes programacions educatives i hi treballen professionals de l’educació: mestres i educadores infantils.

Fins al 20 de maig, preinscripcions a les llars d’infants montbuienques
Cal remarcar que la inauguració de Montxic es realitzarà en ple període de preinscripció per a les llars d’infants montbuienques. Les famílies interessades a utilitzar aquest servei de cara al pròxim curs poden optar entre dos equipaments al Nucli Urbà —Santa Anna, al carrer Santa Anna, 17, i l'Estel, al carrer Cadis, 2— i un al Nucli Antic —Montxic, al carrer Anselm Clavé, 5—. El període de preinscripció finalitzarà el 20 de maig. Les famílies interessades trobaran tota la informació trucant al 93 804 89 47 o bé directament als mateixos centres.

Com a novetat d’enguany, cal remarcar que el curs vinent —2022-2023— el darrer curs de la llar d’infants serà gratuït. A més, els nens i nenes que fan infantil-2 no hauran de pagar res en horari escolar.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 08:49