Diferents activitats per als joves de Montbui, prèvies a la Setmana Santa, organitzades des del Pla Educatiu d’Entorn i Montjove

Dimecres, 27 de març de 2024

Des del Pla Educatiu d’Entorn i Montjove s’estan organitzant diferents activitats gratuïtes per fomentar la participació dels joves del municipi durant aquests dies previs a les festes de Setmana Santa.

El dilluns 25 de març al matí estava previst que els joves montbuiencs realitzessin una sortida al Karting Castellolí, però les inclemències meteorològiques van obligar finalment a canviar l’activitat per Paintball.

També el dilluns 25, el dimecres 27 i el dijous 28 s’està celebrant un Taller de Dibuix Manga, a Montjove, entre les 17.30 i les 19 hores.

Aquest dimarts 26 de març s’ha dut a terme una sortida al JumpYard de Barcelona. Hi han pres part una trentena de joves del municipi, que han pogut gaudir de les espectaculars instal·lacions de salt d’aquest complex esportiu.

I el dijous 28 de març, a partir de les 4 de la tarda, tindrà lloc un Torneig de Bàdminton a les pistes de l’Institut Montbui. L’activitat és organitzada pel Servei Comunitari de l’Institut Montbui. Els i les tres finalistes s’enduran tres entrades gratuïtes per a Mont-Àgora Cinemes.

Darrera actualització: 27.03.2024 | 13:10