Diego Paqué estrenarà aquest dissabte el seu espectacle "Gamboa", a Mont-Àgora

Divendres, 2 de febrer de 2024 a les 00:00

El músic i productor Diego Paqué torna als escenaris, i presentarà aquest pròxim dissabte 3 de febrer el seu nou projecte “Gamboa”.

Diego Paqué, cantautor nascut a Bilbao, crescut a Andalusia i resident a Igualada, portarà fins a Mont-Àgora el seu nou espectacle multidisciplinar. Es tracta d’un recital on la música i la literatura són protagonistes. “Gamboa” inclou música, instruments, joc de veus, sons, àudiovisuals, relats…És tota una experiència sensorial, un viatge a la consciència de les emocions.

Diego Paqué estarà acompanyat a l’escenari per la soprano Maria Mateu Palau i per Oriol Carbó, pianista i contrabaixista de jazz.

El repertori de “Gamboa” s’enriqueix amb textos de Leonor Paqué, Óscar Sanz Cabrera i del propi Diego Paqué.

“Gamboa” manté la línia dels treballs de Diego Paqué, un artista que sempre entén l’art des d’un vessant compromès. Paqué trasllada la seva forma de veure la vida a la música, convertint-la en un autèntic cant a la llibertat.

L’espectacle multidisciplinar “Gamboa” es representarà aquest dissabte a Mont-Àgora. Les entrades anticipades, al preu de 10 euros, es poden adquirir a la web de Mont-Àgora www.montagora.com o bé a https://tuit.cat/7XjKL

Darrera actualització: 02.02.2024 | 08:20