Comença la cimentació de més naus industrials al polígon Plans de la Tossa, que avança molt ràpid en la construcció de naus industrials

Dimecres, 27 d'abril de 2022 a les 16:45

Continuen a magnífic ritme les obres de construcció de les naus industrials que acolliran activitat industrial al polígon Plans de la Tossa. Actualment, ja es poden veure diverses estructures construïdes en unes parcel·les on aniran dues de les empreses que s’hi instal·laran, en el marc de la inversió d’Agile Capital. 

Grues, maquinària pesant i operaris especialitzats continuen treballant per aixecar aquest nou espai industrial, on està previst que hi hagi activitat productiva abans de finalitzar aquest any.

Com a novetat dels darrers dies val a dir que l’empresa Texpaper Service SL ha començat la cimentació de la seva futura nau, que ocuparà 5.500 metres quadrats. Està previst que en només dues setmanes comencin a aixecar les naus d’aquesta factoria.

A més de les obres en curs, val a dir que s’està treballant per avançar els procediments administratius necessaris perquè la resta de projectes industrials avancin en la mesura de les necessitats de les noves empreses del polígon. 

Cinc de les set empreses que s’instal·laran al polígon montbuienc van adquirir parcel·les propietat de l’INCASÒL. Són COPASA, Novicuir, Distribucions Orpinell, Agile Capital i Projectes Immobiliaris Estaràs.  

També van adquirir directament a propietaris particulars Texpaper Service SL, que disposarà de 5.500 m² distribuïts en dues naus de disseny equipades amb les últimes tecnologies, i Transvisa, que s’ubicarà en terrenys comprats per Promocions Esbersa.

Darrera actualització: 27.04.2022 | 16:38