Celebrat el 29è Cros García Lorca

Divendres, 24 de març de 2023

Diumenge es va celebrar en un circuit habilitat a l'entorn de Montmercat i el Passeig Catalunya la 29a edició del Cros García Lorca, que va comptar amb 229 participants.

La prova, puntuable pel Campionat comarcal de Cros (esport escolar) va ser organitzada per l'AFA de l'Escola García Lorca, l'escola García Lorca, el Consell Esportiu de l'Anoia i l'Ajuntament Santa Margarida de Montbui a través de la seva regidoria d'Esports.

Tot i que la pluja va fer acte de presència un parell d'hores abans de l'inici de la prova, les curses es van desenvolupar sense cap incidència remarcable, gràcies al gran treball de les diferents persones que hi van col·laborar.

Es van celebrar diferents proves a les categories cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí, I5, I4, I3 i també una prova per a adults, tant en masculí com en femení, amb una destacada presència de joves atletes del nostre municipi.

En finalitzar les curses es va procedir al lliurament de guardons als vencedors, en un acte on va participar l'Alcalde Jesús Miguel Juárez. El regidor d'Esports i Joventut montbuienc Joel Serrano va conduir aquest lliurament. També hi van participar les representants de l' AFA García Lorca Nieves Mozos, Sandra López i Montse Andreu i la directora de l'escola Eva Palau.

També es va realitzar un sorteig de diferents productes gentilesa de comerços i establiments que van col·laborar en la celebració d'aquest tradicional Cros.

 

Darrera actualització: 24.03.2023 | 09:25