1.385 alumnes han començat el curs entre les escoles i l'Institut montbuiencs

Dijous, 8 de setembre de 2022 a les 00:00

El dilluns 5 de setembre, una setmana abans de l'habitual, van començar les classes corresponents al curs 2022-2023 a les escoles García Lorca, Antoni Gaudí i Montbou i el dimecres 7 de setembre ho van iniciar a l’Institut Montbui. Aquests centres s’afegeixen així a les llars d’infants municipals L’Estel, Santa Anna i Montxic, que es troben en funcionament des de l'1 de setembre.

Actualment, han començat el curs a les escoles de Montbui 805 alumnes. A l’Escola Montbou hi ha 106 alumnes, mentre que al García Lorca hi ha 366 matriculats. Pel que fa a l’Escola Antoni Gaudí, els infants matriculats són 333. Cal tenir en compte que aquests nombres poden variar durant el curs.

Pel que fa a l’Institut Montbui han començat el curs 2022-2023 580 alumnes. Sumant els alumnes de les escoles i l’Institut Montbui, 1.385 alumnes han iniciat el nou curs en els darrers dies. A aquesta xifra cal sumar-hi els 87 infants de 0 a 3 anys de les llars d’infants municipals.

El retorn a les classes dels infants i joves ha començat amb total normalitat, sense incidències, i després de dos cursos, enguany els protocols contra la covid-19 han deixat de ser protagonistes.

Cal remarcar que durant les vacances estiuenques s’han dut a terme treballs de manteniment necessaris als edificis i instal·lacions educatives. En l'àmbit municipal, cal remarcar que a requeriment de la direcció de l’Escola Antoni Gaudí, i donades les característiques del centre (gran exposició al sol en activitats realitzades fora de les aules), des de l’Ajuntament es va decidir la instal·lació de dues zones d’ombra artificial, una al pati d’educació infantil i una altra al pati de primària.

Aquesta actuació, que va tenir un cost de 7.350 euros, va ser subvencionada al 50% per la Diputació de Barcelona a través de la línia d’ajuts del Programa Sectorial d’Equipaments Responsables.

Darrera actualització: 20.09.2022 | 12:02