1.100 participants van gaudir d'un excel·lent Passatge del Terror

Dijous, 4 de novembre de 2021

1.100 participants van prendre part diumenge passat al Passatge del Terror de Montbui. La catorzena edició, celebrada temàticament sota el títol “Gran Hotel Christmas Edition”, va permetre als assistents submergir-se en escenaris de por impregnats d’un esperit terroríficament nadalenc. Una vuitantena de voluntaris van fer possible el Passatge, celebrat sense incidències i enmig d’un gran ambient de diversió a l’antiga nau de Calçats Ferrer, actualment magatzem municipal.

Un any més, la caracterització dels personatges, l’ambientació, la creació d’escenes sorprenents i la creació d’un circuit ple de sorpreses i que es completava en 15-20 minuts va tornar a fer les delícies dels participants. La gran tasca dels voluntaris i voluntàries, el treball en equip i la gestió organitzativa va permetre que l’activitat se saldés amb un èxit absolut.  

A les 7 de la tarda, després d’un petit espectacle de foc, va obrir portes un Passatge del Terror que va generar una gran expectació, traduïda en una llarga cua d’accés que es va mantenir durant hores al llarg del Passeig Catalunya.

Prop de 350 participants en el “Halloween infantil”
De forma prèvia al Passatge del Terror, el mateix diumenge prop de 350 persones –majoritàriament infants i públic familiar– van participar en el “Halloween infantil”, celebrat a Mont-Àgora. Els infants de Montbui van poder gaudir d’aquesta festa de disfresses que va incloure la projecció de la pel·lícula d’animació infantil 'Coco'. Aquesta activitat va ser organitzada per l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Viu La Festa i l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora.

Celebrada la jornada de Tots Sants amb normalitat i amb el so dels violins
Enguany la jornada de Tots Sants es va desenvolupar sense incidències al cementiri montbuienc ubicat a tocar del Nucli Antic. Tant l’arranjament dels accessos com també l’acurat manteniment del recinte van permetre als veïns i veïnes poder celebrar amb la màxima normalitat aquesta jornada de record a les persones difuntes. 

Val a dir que des de la regidoria de Cultura es va organitzar una petita actuació musical de violins a l’annex del cementiri municipal.

Darrera actualització: 4.11.2021 | 13:54