Taller d'iniciació al coneixement del cinema, a la Biblioteca Mont-Àgora

Dijous, 16 de gener de 2020 a les 00:20

La Biblioteca Mont-Àgora organitzarà durant els mesos de febrer i març un taller amb el títol “Com es mira una pel·lícula ? Taller d’iniciació al coneixement del cinema”. La proposta es durà a terme els dimecres 5, 12, 19 i 26 de febrer i també els dies 4 i 11 de març, de 19.00 a 20.30 hores.

L’activitat permetrà dur a terme un recorregut cronològic per la història del cinema a través del visionat de diversos fragments cinematogràfics representatius de cada moment. Les diferents sessions tractaran sobre les etapes de la història del cinema (cinema mut i avantguardes, cinema sonor i cinema clàssic, modernitat, noves onades, transformació del cinema nord-americà i altres cinemes, postmodernisme i era digital...)

Aquest viatge a través de les imatges permetrà  mostrar didàcticament l’evolució del llenguatge cinematogràfic en el temps, amb la finalitat de crear un espectador més actiu que aprengui a veure el cinema amb una nova mirada.

L’activitat anirà a càrrec de Joan Millaret, crític cinematogràfic, professor universitari i corresponsal en festivals internacionals de cinema. Les inscripcions, que es poden formalitzar a la Biblioteca Mont-Àgora, tenen un preu de 15 euros. Les places són limitades.

 

Avui, taller a la Biblioteca Mont-Àgora: “Creació de continguts per a Instagram: eines i recursos”

Avui dimecres 15 de gener a partir de les 7 de la tarda tindrà lloc un taller de creació de continguts per a Instagram. Durant l’activitat, es donarà als participants les nocions bàsiques, les eines i recursos per millorar la creació de continguts en aquesta xarxa social. L’activitat, conduïda per Ments Creatives, s’adreça a persones a partir de 15 anys. Es tracta d’una proposta gratuïta. Cal inscripció per participar-hi.

 

Darrera actualització: 16.01.2020 | 10:51