Montbui va celebrar la 3a Gala d'Homenatge a la Comunitat Educativa

Divendres, 22 de març de 2019 a les 00:00

Aquest passat dimecres va tenir lloc la tercera edició de la Gala de la Comunitat Educativa de Montbui, una de les activitats més importants i destacades del 16è “Fem Més Escola”. Durant la Gala celebrada a la sala petita de Mont-Àgora, i a la qual van assistir una setantena de persones, es va retre homenatge a diferents professionals de l’educació que enguany s’han jubilat, com ara Montse Recio i Lidia Salvia (mestres de l’escola Antoni Gaudí), Jaume Moncunill (professor de l’Institut Montbui), Joana Batallé (responsable del Pla Educatiu d’Entorn) i també es va retre un homenatge especial per conmemorar el 50è aniversari de l’Escola Garcia Lorca.

Durant l’acte també es van lliurar sengles “plotters” commemoratius amb imatges dels alumnes dels diferents centres educatius del municipi: les dues llars d’infants (Santa Anna i L’Estel), les tres escoles (Montbou, Garcia Lorca i Antoni Gaudí) i de l’Institut Montbui. Durant la gala també es va emetre un espot de promoció de l’ensenyament públic al municipi. Va presentar la gala el periodista local Óscar López i van amenitzar musicalment el grup “The Curlies”.

L’Alcalde Teo Romero i el regidor d’Educació i Esports Josep Palacios van ser els encarregats de fer el lliurament dels guardons als respectius docents homenatjats. Per acabar l’acte l’Alcalde Teo Romero va voler agrair la tasca de tots els professionals dels diferents centres públics d’educació de Montbui: “sense la vostra tasca i dedicació diària en benefici de la comunitat això no seria possible. Estem orgullosos de la feina que realitzeu”. El batlle montbuienc va remarcar la importància de “poder celebrar aquí a Mont-Àgora, un equipament que tot just ara compleix el seu quart aniversari, una gala tan simbólica i tan important per a nosaltres. Hem defensat sempre una educació pública i de qualitat per a tothom i ho continuarem fent. Per a nosaltres defensar l’educació pública de qualitat és treballar vers una societat més justa i amb més oportunitats per a tothom”.  

 

 

Darrera actualització: 22.03.2019 | 14:21