Montbui s'adhereix a l' "European Clean Up Day" i cerca voluntaris/àries per netejar tres espais del municipi

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 00:25

L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui s'ha adherit a l'European Clean Up Day, una iniciativa promoguda per la Comissió Europea en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus que consisteix en una jornada de neteja d'un espai natural oberta a tota la ciutadania.

El dissabte 8 de maig a partir de les 10 del matí s’organitzarà una jornada de neteja oberta a voluntaris i voluntàries per tal de millorar l’entorn. L’objectiu és millorar l’entorn de la deixalleria municipal, la Plaça Finisterre (Nucli Urbà) i la Plaça de la Sort (Nucli Antic).

Els/les participants a la jornada hauran de recollir i separar per tipologies les deixalles de les diferents zones. En finalitzar la jornada, es pesaran els residus retirats.

Les persones interessades a participar en l’activitat poden omplir el formulari d’inscripció que trobaran a la pàgina web municipal www.montbui.cat.

També es pot demanar més información sobre l’activitat enviant un correu electrònic a l’adreça montbui.mediambient@montbui.cat.

Darrera actualització: 29.04.2021 | 10:51