L’Ajuntament montbuienc donarà suport per partida doble a activitats solidàries per La Marató de TV3

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 00:00

Els professionals d’Atenció Primària de l’Anoia volen col·laborar de forma activa amb la Marató de TV3 d’enguany. Per aquest motiu s’ha organitzat una venda solidària de litografies, realitzades per la doctora montbuienca (resident a La Mallola) Anna Font. Es tracta d’una campanya solidària amb la qual hi col·labora l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, que adquirirà litografies, dona suport a la iniciativa, i que també publicitarà l’activitat pel municipi.

Des del col·lectiu de professionals d’Atenció Primària de l’Anoia s’ha volgut sensibilitzar a la ciutadania a través d’aquesta proposta artística, i que es materialitzarà en la venda de litogafies a benefici de La Marató.

Les litografies solidàries realitzades per Anna Font volen transmetre els colors de la lluita diària contra la pandèmia: el blanc de les bates, el blau dels guants, el verd de les mascaretes, el vermell i el groc de la carpa del SEM, tot conclòs amb una “V” de vèncer i superar , en paraules de la mateixa pintora.

Les persones interessades a col·laborar amb aquesta iniciativa poden sol·licitar una de les còpies del quadre a través d’un enllaç o d’un codi QR que permet accedir a un formulari. El preu de cada litografia és de 10€, que aniran a parar íntegrament a La Marató. Trobareu tota la informació i la possibilitat d’adquirir les litografies solidàries a l’enllaç http://forms.gle/MjQh6Y6NeQWLiFkLA

Des de l’organització d’aquesta iniciativa solidària es vol agrair també la col·laboració de Iguana Comunicacions i de Gràfiques Vilanova.

 

Venda solidària a la Biblioteca del llibre de Xavier Fernández “50 dies exiliats”

Des de l’Ajuntament montbuienc també s’està treballant per organitzar, coincidint l’edició de La Marató de TV3 d’enguany dedicada a la Covid-19, un acte públic de presentació del llibre de Xavier Fernández Gené “50 dies exiliats”, recull de poemes realitzats durant els 50 dies de confinament de la primavera d’enguany.

Aquesta activitat s’està ultimant, però l’objectiu és que diferents persones destacades de Montbui puguin llegir poemes d’aquest llibre, i que, el dia de la presentació es passi un vídeo amb les gravacions de les lectures de poemes.

L’Ajuntament de Montbui hi col·laborarà, adquirint diferents exemplars d’aquest recull de poemes, publicitarà el llibre pel municipi i també es podrà adquirir, a la Biblioteca Mont-Àgora, al preu solidari de 15 euros.

Precisament en Xavier Fernández enviava aquests poemes de forma diària als seus amics, i el mes de juliol passat va editar aquest llibre, que es podrà adquirir durant les properes setmanes a la Biblioteca Mont-Àgora i també a diferents llibreries anoienques, per tal de poder col·laborar amb La Marató de TV3.


 

Darrera actualització: 19.11.2020 | 15:08

Imatges

Litografies solidàries