El comerç de proximitat, protagonista de la campanya "Tu ets comerç"

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 00:15

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, s’ha engegat la campanya de suport institucional “Tu ets comerç”, on es dona suport i s’incentiva la compra en els comerços de proximitat, just a les portes de la campanya nadalenca.

La campanya s’està implementant amb anuncis a les xarxes socials municipals i també en diferents mitjans de comunicació d’abast comarcal. Forma part del Pla de suport al teixit comercial de la Conca, que es va veure afectat especialment pel doble confinament patit entre els mesos de març i abril.

L’objectiu de la campanya és sensibilitzar a la ciutadania de la importància de donar suport al comerç local, posant en valor aspectes com la proximitat, la sostenibilitat, i la realització d’un consum responsable.

La campanya posa de manifest la responsabilitat de tots els montbuiencs i montbuienques per mantenir el model de comerç de proximitat, que aporta a Montbui més cohesió social, més seguretat, més foment de la convivència entre el veïnat, entre d’altres. També es recorda la importància del petit comerç com a element configurador de l’espai urbà, com a motor de l’activitat econòmica arrelada i com a generador d’ ocupació, a banda de garantir un tracte personalitzat i professional a tots els consumidors.

Darrera actualització: 19.11.2020 | 15:16