El cantant anoienc Carlos Gómez i l'espectacle infantil: "Somnis de sorra", protagonistes del cicle cultural

Dijous, 27 de maig de 2021 a les 00:30

El passat cap de setmana la Sala Auditori Mont-Àgora va acollir dues noves propostes culturals, emmarcades dins el cicle “Comença l’espectacle”.

Dissabte es va dur a terme un concert del cantant i compositor de Vilanova del Camí Carlos Gómez, que va presentar les cançons del seu primer disc “Destellos de luz”, un recull de temes melòdics que van fer les delícies dels assistents. Gómez és un dels joves talents de la música anoienca, amb un estil molt íntim i personal, i amb essència flamenca en tots els temes.

De la seva banda, l’endemà es va realitzar a Mont-Àgora l’espectacle infantil “Somnis de sorra”, de la companyia Ytuquepintas, un espectacle multidisciplinari que combinva art amb sorra, circ, música en directe, marionetes de gran format i pintura ràpida.

Les activitats del “Comença l’espectacle” es van dur a terme complint els més estrictes protocols contra la covid-19. Les propostes estan organitzades per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament montbuienc, amb el suport de Viu La Festa, i la col·laboració de Mont-Àgora i la Diputació de Barcelona.

Les noves mesures del Procicat permeten augmentar l’aforament i la venda d’entrades per a les properes activitats

Durant els darrers dies s’ha confirmat que el Procicat ampliava fins al 70 per cent l’aforament en activitats culturals. Tenint en compte això, es posen a la venda més entrades per a l'espectacle infantil de "El pot petit": "Les aventures del lleó vergonyós" del proper diumenge 6 de juny.

També es realitzarà a Mont-Àgora, amb un aforament del 70 per cent, l’espectacle-concert musical “Vine a reviure els 70’s, 80’s i 90’s”, que es durà a terme el proper dissabte 5 de juny.

Es poden adquirir les entrades, per a ambudes activitats, al preu de 3 euros, a www.reservaentradas.com.

Darrera actualització: 27.05.2021 | 11:43

Imatges

Somnis de sorra cultura Montbui