Aquest dissabte, jornada de portes obertes amb cita prèvia a les llars d'infants de Montbui

Dijous, 22 d'abril de 2021 a les 00:10

Aquest dissabte entre les 10 del matí i la una de la tarda tindrà lloc una jornada de portes obertes a les llars d’infants municipals de Montbui, L’Estel (ubicada al carrer Cadis, 2, del barri de Vista Alegre) i la Llar Santa Anna. Les llars d’infants de Montbui són centre educatius públics que acullen infants d’entre els 4 mesos i els 3 anys.

Enguany les famílies que vulguin conèixer les llars d’infants montbuienques cal que demanin cita prèvia de forma telefónica. Per poder veure la Llar d’Infants L’Estel caldrà trucar al 93 804 89 47 i per conèixer per dintre la llar d’Infants Santa Anna hauran de comunicar amb el 93 803 34 65, on es donarà hora i cita prèvia.

Les llars d’infants municipals de Montbui es financen a través de tres fonts d’aportacions econòmiques: de l’Ajuntament de Montbui, aportacions d’altres institucions, i també de les famílies que paguen les seves respectives quotes. Aquestes quotes responen a criteris socials i tenen molt en compte la renda familiar.

Els alumnes de les llars d’infants de Montbui estan agrupats segons la seva edat i el seu desenvolupament maduratiu. Les llars Santa Anna i l’Estel ofereixen un servei de gairebé 10 hores diàries, de dilluns a divendres, en un horari flexible i adaptat a les necessitats laborals de la majoria de famílies. També s’ofereix servei de menjador.

Les dues llars d’infants ofereixen més d’un centenar de places d’educació infantil de 0 a 3 anys.

Cal remarcar que el servei de llars d’infants s’ha dut a terme durant aquest curs 2020-2021 sense cap incident remarcable ni afectació important pel que fa a la covid-19. Durant tot el curs, la tranquilitat i l’absència de casos ha estat habitual, així com també el respecte i compliment dels protocols, que es compleixen estrictament des del passat mes de setembre.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 10:20